About Me

DJ Groovy Cody, de vaste DJ bij Van der Valk (Hotel Den Haag – Nootdorp), is een jong talent met muziek in zijn bloed. Als een hardwerkende creatieveling met een diepe passie voor muziek, begon zijn carrière al op de middelbare school. Daar draaide hij eerst in de schoolkantine en al snel werden zijn sets een hit op schoolfeesten.

Zijn talent bleef niet onopgemerkt en hij werd al snel gevraagd voor uiteenlopende evenementen, van verjaardagen tot bedrijfsfeestjes en zelfs bruiloften. Een van zijn meest memorabele optredens was in club Rootz in Den Haag, waar hij het publiek wist te betoveren met zijn unieke mixen en energieke sets. DJ Groovy Cody blijft zichzelf voortdurend ontwikkelen en zijn muziekstijl verfijnen, waardoor hij een steeds grotere schare fans aan zich weet te binden.

Agenda

Music

GroovyTapes
Remixes
Playlists

Contact

Info or Bookings:

📧 info@groovycody.com

💬 WhatsApp

📞 +31 6 30269970

  Reviews

  Kampioensfeest

  april 2024

  Groovy Cody heeft er voor ons een echt kampioensfeest van gemaakt. Iedereen heeft genoten. Topper!

  Avatar for Ian
  Ian

  Voetjes van de vloer tijdens ons bruidsfeest!

  oktober 2023

  Onze trouwdag was geweldig en daar heeft Coen een belangrijke bijdrage aan geleverd! Leuk contact gehad vooraf en de wensen en playlist besproken en doorgenomen. Coen heeft dit erg leuk ingevuld en ook ruimte gegeven voor onze speciale verzoeken. De sfeer zat er goed in de hele avond! Dank voor de bijdrage! Zeker aan te bevelen voor een top bruidsfeest!

  Avatar for Priscilla & Steven
  Priscilla & Steven

  Een GEWELDIG huwelijksfeest!

  augustus 2023

  Groovy Cody heeft ervoor gezorgd dat we vorige week een geweldig huwelijksfeest hebben gehad! Hij speelt goed in op de smaak van de gasten, gaat in op verzoeknummers en weet er echt een gezellige boel van te maken. Wij konden ons geen betere DJ wensen. Ook van onze gasten kregen we complimenten over de DJ en de gedraaide muziek. Bij een volgend feest zouden we opnieuw voor Groovy Cody kiezen! Nogmaals bedankt Coen!

  Avatar for Rasjied & Marjolein
  Rasjied & Marjolein
  4,9
  4,9 van 5 sterren (op basis van 10 reviews)
  Uitstekend90%
  Heel goed10%
  Gemiddeld0%
  Slecht0%
  Verschrikkelijk0%
  Scroll naar boven