About Me

DJ Groovy Cody is de huis DJ bij Van der Valk (Hotel Den Haag – Nootdorp), is jong en muziek zit hem in het bloed. Een hardwerkende creatieveling zo wordt hij het beste omschreven. Op de middelbare school, begon deze DJ met draaien op schoolfeesten, eerst de kantine vol, toen naar de discotheek, examen uitreikingen, verjaardagen, bedrijfsfeestjes en ook het ADO stadion is niet meer onbekend.

Gears

Pioneer XDJ RX3 + Mackie Thump 12A Active PA Speakers

Agenda

Music

GroovyTapes
Remixes
Playlists

Contact

Info or Bookings:

📧 info@groovycody.com

💬 WhatsApp

📞 +31 6 30269970

  Reviews

  Een GEWELDIG huwelijksfeest!

  augustus 2023

  Groovy Cody heeft ervoor gezorgd dat we vorige week een geweldig huwelijksfeest hebben gehad! Hij speelt goed in op de smaak van de gasten, gaat in op verzoeknummers en weet er echt een gezellige boel van te maken. Wij konden ons geen betere DJ wensen. Ook van onze gasten kregen we complimenten over de DJ en de gedraaide muziek. Bij een volgend feest zouden we opnieuw voor Groovy Cody kiezen! Nogmaals bedankt Coen!

  Avatar for Rasjied & Marjolein
  Rasjied & Marjolein

  super avond!

  augustus 2023

  Wij hadden geen ervaring met dj Groovy Cody en wisten niet zo goed wat we moesten verwachten. Maar wat heeft hij er een feest van gemaakt!

  Hij is een allround dj. Perfecte mix van klassiekers van toen tot de hits van nu. Hij draaide aan een stuk door, alles liep perfect in elkaar over.

  Er werd meteen gereageerd op verzoeknummers.

  Al onze gasten en wij zijn super enthousiast.

  De dansvloer is niet leeg geweest!!

  Avatar for Tanja en Lucien
  Tanja en Lucien

  Surprise party 30 jaar

  juni 2023

  Wat een ambitieuze jongen weet wat hij doet en luister goed naar wat je wensen zijn. Coen heeft van de surprise party echt een surprise party gemaakt. Alle vrienden en familie zouden hem aanraden omdat hij het feestje compleet heeft gemaakt een feestje om nooit te vergeten.

  Avatar for Mark
  Mark
  4,9
  4,9 van 5 sterren (op basis van 8 reviews)
  Uitstekend88%
  Heel goed12%
  Gemiddeld0%
  Slecht0%
  Verschrikkelijk0%
  Scroll naar boven