About Me

DJ Groovy Cody is de huis DJ bij Van der Valk (Hotel Den Haag – Nootdorp), is jong en muziek zit hem in het bloed. Een hardwerkende creatieveling zo wordt hij het beste omschreven. Op de middelbare school, begon deze DJ met draaien op schoolfeesten, eerst de kantine vol, toen naar de discotheek, examen uitreikingen, verjaardagen, bedrijfsfeestjes en ook het ADO stadion is niet meer onbekend.

Gears

Pioneer XDJ RX3 + Mackie Thump 12A Active PA Speakers

Agenda

Music

GroovyTapes
Remixes
Playlists

Contact

Info or Bookings:

📧 info@groovycody.com

💬 WhatsApp

📞 +31 6 30269970

  Reviews

  Geweldige huwelijksfeest gemaakt

  mei 2023

  Cody heeft een uitstekende sfeer gemaakt voor ons huwelijksfeest. We hadden een paar bijzondere aanvragen, namelijk wilden we een beetje heel oud muziek voor swing dansen, en Cody heeft dit perfect ingenomen in zijn lijst. Behalve ons aanvraag over swingdansen, was Cody verantwoordelijk om een speellijst compleet te bouwen, en dat heeft hij ook perfect gedaan. Het feest loopt beter dan we verwacht, en heeft Cody de sfeer vakkundig gelezen. A large portion of the wedding party did not speak Dutch, and that was no problem for Cody. Everyone had a great time.

  Avatar for McKay en Lily
  McKay en Lily

  Coen luistert naar de wensen van onze gasten!

  augustus 2022

  Coen speelt goed in op de verwachtingen bij verschillende events: verjaardagen, bruiloften en personeelsfeesten. Coen is jong en ambitieus, heeft een hands on mentaliteit en houdt van knallen. Onze gasten zijn erg tevreden.

  Avatar for v/d Valk Nootdorp
  v/d Valk Nootdorp
  4,9
  4,9 van 5 sterren (op basis van 8 reviews)
  Uitstekend88%
  Heel goed12%
  Gemiddeld0%
  Slecht0%
  Verschrikkelijk0%
  Scroll naar boven